Translate

Despre mine


Cine este George Pataki?


George Pataki, este specialist în politici educaționale, trainer si manager de proiecte. In prezent este freelancer si partener la HF Advising. A fost Directorul Departamentului de Formare de la Educatia 2000+/Cambridge Education Romania-Mott MacDonald Group. In aceasta calitate a coordonat formarea profesionala a peste 20.000 de cursanți. A colaborat in cadrul diverselor proiecte cu Banca Mondiala, OSI New York, Fundatia Soros Romania, Universitatea Politehnica București, British Council, Network of Education Policy Centers Zagreb, Facultatea de Litere București, etc. Ca trainer, a performat diverse cursuri pentru clienți importanți precum Daewoo Mangalia Heavy Industries, RADET, OSI NEW YORK, NEPC Zagreb, FSLI, SOROS Romania, Ministerul Educației, Ministerul Administrației si Internelor. 

In prezent, lucrează ca si consultant în cadrul diferitelor proiecte de educatie și dezvoltare a resurselor umane in tari din Europa de Sud-Est si Orientul Mijlociu.

Pentru mai multe detalii puteti solicita un CV actualizat pe e-mail.


Nota - George Pataki nu are nici o legatura personala sau profesionala cu George Pataki (guvernatorul) sau George Pataki (radio amatorul) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu